Eifelgids.nl

Welkom op Eifelgids.nl
Het online magazine over het prachtige Eifellandschap in Duitsland.

Eifel informatie


Hotelzoeker

Bezienswaardige steden en dorpen

Doe tips

Eifel

All inclusive in de Eifel

Voor een vaste prijs een weekend of midweek weg met alles erop en eraan, dit is mogelijk met een all-inclusive arrangement. Arrangementen inclusief uw natje en uw droogje, compleet verzorgd voor een vaste prijs.

Er is wat betreft all-inclusive genoeg aanbod in de Eifel om uit te kiezen. Doe uw voordeel dus. Lekker genieten van heerlijk eten en drinken met daarbij verblijven in klasse hotels. Dit soort arrangementen zijn bijzonder populair tegenwoordig. Geen wonder ook, vaak voor een scherpe prijs kan men overnachten, gebruik maken van ontbijt, een lunch en s'avonds een heerlijk diner. Koffie, thee, frisdrank, bier en wijnen zijn ook inbegrepen. Ook zijn de bekende en heerlijke Kuchen vaak te verkrijgen.

Naast het compleet verzorgde arrangement wat betreft het eten en het drinken kunt u meestal ook gebruik maken van zwembad, wellness, fitness- en sportfaciliteiten. Deze faciliteiten moeten natuurlijk wel aanwezig zijn in het hotel waar u verblijft. Wij hebben voor u een aantal aantrekkelijke all-inclusive arrangementen op een rij gezet. Zo is het nog makkelijker om een keuze te maken. Alvast een prettig verblijf toegewenst in de Eifel.

>> Dorpen en steden in de Eifel