Eifelgids.nl

Welkom op Eifelgids.nl
Het online magazine over het prachtige Eifellandschap in Duitsland.

Eifel informatie


Hotelzoeker

Bezienswaardige steden en dorpen

Doe tips

Eifel

Hotel arrangementen Eifel

De Eifel is door de betrekkelijke korte afstand snel te bereiken vanuit Nederland. Ideaal voor een weekendje weg of zomaar om er even tussen uit te zijn. Het Eifel landschap is een bijzonder fraai gebied en nodigt uit tot wandelen en actief bezig zijn. Ook zijn er tal van andere activiteiten te ondernemen. Zo valt er voor liefshebbers van historische steden als bijvoorbeeld Monschau veel aan kunst en cultuur te ontdekken.

Veel hotels in de Eifel bieden voordelige arrangementen aan. Bijvoorbeeld 3 nachten slapen en 2 betalen. Dit is inclusief een uitgebreid ontbijt. Ook zijn er mogelijkheden om diners bij te boeken. Ook de bekende spa en wellness hotels hebben aantrekkelijke arrangementen. Liefhebbers op het gebied van lekker eten en drinken zullen een culinair-arrangement zeker waarderen. Voor een ieder is er zo wel een arrangement te vinden. Kijk en profiteer van onderstaande aanbiedingen.

Zin in een korte vakantie of een lang weekend weg maar u wilt niet al te ver en lang rijden? Dan is de Eifel een uitstekende keuze. Binnen een paar uur rijden bent u aangekomen in één van de populairste vakantieregio's van onze oosterburen.

 

 

>> Dorpen en steden in de Eifel