Eifelgids.nl

Welkom op Eifelgids.nl
Het online magazine over het prachtige Eifellandschap in Duitsland.

Eifel informatie


Hotelzoeker

Bezienswaardige steden en dorpen

Doe tips

Eifel

Woning kopen of verkopen

Eigen woning in de Eifel
Voor velen is het een droom, een tweede huis in het buitenland. Men schaft een woning aan voor eigen gebruik of als belegging om het daarna te verhuren. Vaak denkt men dan aan woningen in zonnige oorden, maar ook dichterbij in Duitsland bijvoorbeeld zijn er volop mogelijkheden. Een voordeel om dichterbij huis een woning te kopen is dat u zelf vaker de gelegenheid heeft om er gebruik van te maken. Daarnaast is het in Duitsland een stuk goedkoper. In de Eifelregio is dit zeker te realiseren.
Er is voldoende aanbod en de aangeboden woningen zijn doorgaans goed te betalen. Met een beetje onderzoek en wat onderhandelingen is het zeker mogelijk om een leuke woning te kopen voor niet al te veel geld.

Bent u op zoek naar een woning in de Eifel of u wilt een vakantiehuis dat in uw bezit is te koop aanbieden? Verdiep u dan eerst in de zaken die komen kijken als u een woning wilt kopen of verkopen in Duitsland. Op deze pagina treft u een overzicht aan van partijen die de woningmarkt in de Eifel kennen en u met hun expertise van dienst kunnen zijn.

>> Steden en dorpen in de Eifel