Eifelgids.nl

Welkom op Eifelgids.nl
Het online magazine over het prachtige Eifellandschap in Duitsland.

Eifel informatie


Hotelzoeker

Bezienswaardige steden en dorpen

Tips

Eifel

Vakantiepark Wirfttal

Vakantiepark Wirfttal
Landal heeft in de Eifel een tweetal leuke vakantieparken waar u terecht kunt. Landal Wirfttal en Landal Eifeler Tor. Beide parken zijn aan te bevelen en worden nader toegelicht.

Landal Wirfttal

Vakantiepark Wirfttal is fraai gelegen vlakbij het stadje Stadkyll. In de prachtige omgeving stroomt het riviertje de Kyll, een zijrivier van de Moezel. Het park is mooi gelegen in het groen op een heuvel. De huisjes zijn beschut gelegen en veel zijn uitgevoerd in vakwerkstijl. De mooie omgeving nodigt uit tot actief bezig zijn. Er is dan ook volop mogelijkheid tot wandelen of te mountainbiken. Op het park is een meertje waarin kan worden gevist. Ook is het mogelijk een waterfiets te huren. In de omgeving valt verder veel te zien en te ontdekken.

Het park in het kort

Op het park zijn diverse accommodaties te boeken geschikt voor 4 tot en met 6 personen.

209 bungalows
10 stacaravans
4 woodlodges

Er is een binnenzwembad met peuterbad. Voor de kids zijn er diverse speelplekken op het park met leuke speeltoestellen en er is een indoorspeelplaats zodat ze zich niet hoeven te vervelen. Naast een animatieteam voor de kleintjes is er ook de Bolloclub waar leuke aktiviteiten te doen zijn voor kinderen.

Ook voor de inwendige mens kunt u op het park terecht. Zo zijn er een restaurant en een snackcorner aanwezig.

>> Zoek bungalow Zoek aanbiedingen vakantiepark Wirfttal

 

De huisjes in de vakantieparken zijn ideaal als onderkomen voor een weekendje weg of een langer vakantieverblijf in de Eifel.
De vakantiehuisjes beschikken vaak over een compleet inrichting. Denk daarbij aan de keuken, vaak met magnetron en oven, een badkamer met douche en of ligbad en in de luxere versies een sauna. Voor s ’avonds is er de TV met alle bekende Nederlandse zenders. Een DVD speler en audioset zijn ook vaak te vinden in de vakantiebungalows. Per type huisje varieert de grote en het aantal slaapkamers. De meest gangbare huisjes bieden plaats aan 4 tot 6 personen. Daarnaast zijn er grotere uitvoeringen die geschikt zijn voor groepen van 8 tot 12 personen of meer. Elke bungalow is gezellig ingericht en volledig gemeubileerd. Naast cv verwarming behoort een openhaard of houtkachel ook vaak tot de inrichting. Een eigen terras met tafels en stoelen maken de vakantiewoning compleet.

De Eifel kenmerkt zich door het bergachtige landschap begroeid met donkere en dichte bossen. In het gebied zijn vele mooie dorpjes en oude steden te vinden.  Eeuwen oude vakwerkhuizen en middeleeuwse kerken en kloosters bepalen de dorps-en stadsgezichten. Dit is het fraaie decor van uw verblijf in de Eifel.  Binnen enkele uren rijden bent u in dit mooie vakantiegebied aangekomen. In deze regio zijn een aantal mooie en veelal kindvriendelijke vakantieparken gelegen.

>> -


>> Steden en dorpen in de Eifel